رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قراردادهای شورای اسلامی شهر مشهد در نشست کمیته نظارتی منطقه ثامن به استفاده از ظرفیتهای «شهر ترمیمی» در اجرای طرح نوسازی بافت اطراف حرم مطهر رضوی اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ثامن مشهد مقدس، سیدمحسن حسینیپویا در حاشیه نشست کمیته نظارتی منطقه ثامن با اشاره به اینکه هماکنون در این منطقه، 6 دفتر تسهیلگری فعال شده و به دنبال اجرایی کردن برنامههای شهرترمیمی هستند، گفت: کار این دفاتر آن است که با ایجاد تعامل اجتماعی، سبب آن شوند تا طرح¬های نوسازی و بهسازی بافت ثامن با مشارکت مردم به اجرا درآید. در واقع هدف غایی شهر ترمیمی نیز آنست که مشارکت مردم را در اداره شهر جلب کند.
وی افزود: با توجه به برخی پروندههای اختلافی که به کمیتههای نظارتی ارجاع میشود، میتوان دریافت راهکارهای سهلالوصولتری نسبت به ارجاع به قانون برای حل اختلافات بین شهروندان و همچنین حل اختلافات بین شهروندان و مدیریت شهری وجود دارد که راه آنها از سازوکار شهر ترمیمی میگذرد. هرچقدر بتوانیم مشارکت و تعامل مردم را در رفع مشکلات و اجرای برنامههای توسعهای بیشتر جلب کنیم به سمت کاهش معضلات اجتماعی، کاهش پروندههای قضایی و تسریع در روند توسعه شهر گامهای بلندتری برداشتهایم.
عضو کمیته نظارتی شماره 4 شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: در نگرش شهر ترمیمی، تعاملات اجتماعی و تفاهم بین افراد جای شکایت و دعوا را میگیرد و از اینرو میتواند راهکار بسیار مناسبی برای اصلاح شرایط اجتماعی در شهری که مدعی گفتگو و مهربانی و تفاهم است تلقی شود. لذا بسیار امیدواریم شهر مشهد بتواند با ایجاد زیرساختهای لازم به عنوان اولین شهر ترمیمی کشور معرفی شود.
حسینی پویا خاطرنشان کرد: این مهم هماکنون در حال اجراست و پروژهای در شهرداری با مشارکت یک کارشناس حقوقی و با نظارت یکی از اساتید خبره حقوقی در زمینه شهرترمیمی آغاز شده تا شرایط و ضوابط مطلوب این اتفاق به سرعت مهیا شود.